Betaalmethoden

Op Playcard.nl kun je gebruik maken van veilige betaalmethoden, waaronder iDeal, Paypal, creditcard, bankoverschrijving en per telefoon. Per betaalmethode is hieronder een toelichting gegeven over hoe het bestelproces verloopt als je met die specifieke betaalmethode afrekent.
iDeal

Betalen met iDEAL
iDEAL is in Nederland de meest bekende manier om je online aankopen af te rekenen. Ook op Playcard.nl kun je met iDEAL afrekenen. Je selecteert hiervoor bij stap 2 van het bestelproces de betaalmethode iDEAL en selecteert de bank. Vervolgens kom je terecht in de betaalomgeving van je bank en kun je de Google Play Card afrekenen. Nadat de betaling succesvol is verlopen, wordt de Google Play Card Code direct in beeld getoond en per e-mail naar je toegezonden.

Paypal

Betalen met Paypal
Met Paypal kun je overal ter wereld op een anonieme wijze online betalen. Nadat je binnen het bestelproces gekozen hebt voor Paypal, kun je eenvoudig inloggen op je Paypal account en de betaling bevestigen. Zodra je dit gedaan hebt, en de betaling doorgekomen is, wordt de Google Play Gift Card op het scherm getoond en naar je e-mailadres verzonden.

Bankoverschrijving

Betalen via bankoverschrijving
Betalen met een bankoverschrijving is op Playcard.nl ook mogelijk. In het geval van een bankoverschrijving duurt het doorgaans drie dagen voordat de betaling verwerkt is. Zodra dit het geval is, wordt de Google Play Gift Card Code automatisch per mail aan je toegestuurd. Vervolgens kun je direct je Google Play Store Tegoed opwaarderen.

Creditcard

Betalen met Mastercard en VISA
Betalen met een Mastercards, VISA Creditcard of VISA Debitcard doe je eenvoudig en snel op Playcard.nl. Je kiest achtereenvolgens voor de betaalmethode en vult vervolgens de bijbehorende gegevens van je betaalkaart in. Zodra de betaling verwerkt is, wordt de Google Play Store code direct getoond.

IVR

Betalen per telefoon
Je kunt je Google Play Gift Card afrekenen met iedere telefoon. Zodra je deze betaalmethode gekozen hebt, krijg je een telefoonnummer en bijbehorende code in beeld te zien. Je belt vervolgens met dit nummer en toetst tijdens het gesprek deze code in. Daarna wordt er een tijdbalk weergegeven met meer informatie over hoelang je aan de lijn moet blijven om de betaling te voltooien. Zodra de tijdbalk vol is, is de betaling voltooid en wordt de verbinding verbroken.