Nieuwsberichten

19-11-15 - 

De leukste Sinterklaas spelletjes voor pakjesavond

Sinterklaas is weer in het land, wat betekent: pepernoten eten, sinterklaas liedjes zingen, gedichten schrijven en nog veel meer. Het grote kinderfeest met als hoogtepunt de pakjesavond is al jaren een traditie. Gezellig met de hele familie liedjes zingen, cadeautjes uitpakken en spelletjes spelen. Heb jij al leuke Sinterklaas spelletjes voor pakjesavond? In de Google Play Store zijn er genoeg!

Lees meer

23-10-15 - 

Enge films en horror games apps voor jouw Halloween

De pompoenen krijgen weer gezichten, winkels worden volgehangen met zwarte katten en spinnen en de horror feesten zijn in aantocht. Dat kan maar één ding betekenen: Halloween is in aantocht. Heb je geen zin om mee te doen aan trick-or-treat, maar wil je toch in de Halloween sfeer blijven? Haal dan genoeg snoep in huis voor de kleine monsters en vul jouw avond met een van de horror games, enge films of spannende boeken die je kunt kopen met je Google Play tegoed.

Lees meer

29-09-15 - 

Gebruik jij deze Google Play features al?

Iedere dag verschijnen er nieuwe apps in de Google Play Store om het aanbod zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Naast een groot aanbod, wil Google ook dat jij gemakkelijk kan zoeken en navigeren in de Google Play Store. Daarom worden er regelmatig nieuwe features aan de Store toegevoegd. Als je al die dagelijkse updates niet bijhoudt, kun je gemakkelijk het overzicht kwijtraken. Wij als redactie van PlayCard.nl hebben een aantal nieuwe, handige features voor je op een rijtje gezet.

Lees meer

31-08-15 - 

Livestream games met Youtube Gaming

Gamen doe je niet alleen. Miljoenen anderen mensen met jou starten dagelijks hun console, computer of mobiele device op en gamen erop los. Dankzij verschillende multi-player opties kun je velen van hen online tegenkomen en delen wat je doet. Maar wat doe je als je niet alleen met hen wilt praten over een game, maar ook rechtstreeks wilt delen wat je doet in je game? Of dit nu on- of offline is, in de single of multi-player. Het antwoord is simpel: livestreamen! Dankzij het nieuwste platform YouTube Gaming, kan iedere gamer eenvoudig starten met streamen. Jij dus ook!

Lees meer

09-07-15 - 

Zes vakantie apps die jij niet kunt missen!

Het is juli en dat betekent dat het weer (bijna) vakantie is. De tijd dat velen de auto of het vliegtuig pakken voor een leuke reis. Heb jij al vakantie plannen gemaakt? Niet iedereen houdt van dezelfde soort vakanties. De één ligt het liefst op het strand, terwijl een ander alles wil zien wat er gezien kan worden. Wat je plannen ook zijn, het is niet altijd even gemakkelijk om je voor te bereiden op een reis. Daarom hebben wij zes vakantie apps uitgezocht: handig voor op reis!

Lees meer

18-06-15 - 

Google Play Kaart kopen en gebruiken in de Play Store

De Google Play kaart voor de Nederlandse Play Store is exclusief verkrijgbaar op het internet. Sinds 2014 kun je een Google Play Kaart kopen bij Playcard.nl. Of je je tegoed wilt opwaarderen met €15 of €100 euro, binnen enkele seconden ontvang je de bestelde code op je e-mailadres. Heb jij nog een Google Play kaart maar kun je niet kiezen uit het uitgebreide assortiment? Wij geven je enkele tips!

Lees meer

27-05-15 - 

Blijf op de hoogte: Registreer je vooraf voor Play Store Apps

Het reserveren van films, muziek en zelfs boeken alvorens de release was al mogelijk in de Google Play Store. Google heeft besloten om dezelfde functie uit te rollen voor Play Store Apps en Games. Door je vooraf te registreren ontvang je een notificatie op het moment dat je de App of Game kunt downloaden.

Lees meer

24-04-15 - 

Wist je dat je ook films kunt kopen in de Google Play Store?

Vind jij het ook fijn om af en toe thuis een bios-avondje te houden? Dit kan met de nieuwste films uit de Google Play Store! Wist je dat je naast apps, muziek en games, ook gemakkelijk en snel films kunt aanschaffen? Dankzij het ruime aanbod is het mogelijk om nieuwe en bekende films te kopen. Ook producties van kleine (onbekende) distributeurs schaf je eenvoudig aan met een Google Play Gift Card. En via een aansluiting of Google Chromecast kun je het beeld gewoon streamen naar het grotere scherm van je tv.

Lees meer

18-03-15 - 

De top 5 apps om de lente mee te beginnen!

Het is alweer bijna eind maart en dat betekent dat de lente officieel van start gaat. Heerlijk, je wordt wakker terwijl de zonnestralen door je ramen naar binnen schijnen. Je kunt weer een zonnebril op, zonder jas het huis uit en meer genieten van de hele dag omdat het langer licht is. We hebben deze maand al een aantal dagen een sneak peek gekregen van het lekkere weer dat gaat komen. De perfecte reden om een top 5 samen te stellen met de apps waar jij de lente mee kunt beginnen.

Lees meer

23-02-15 - 

Hoe download ik apps in de Play Store met een Google Play Gift Card?

Zodra je een Google Play Gift Card hebt gekocht of gekregen, wil je deze vanzelfsprekend graag besteden. De Google Play Store biedt je de keuze uit talloze applicaties, muziek, films en boeken. Wellicht weet je al wat je wil gaan kopen, maar is het onduidelijk voor je hoe je deze beoogde aankoop kunt doen. Om deze reden geven wij je in dit nieuwsbericht antwoord geven op de vraag: Hoe download ik apps in de Play Store met een Google Play Gift Card? Dus pak je computer of Android apparaat erbij en ga aan de slag!

Lees meer

14-01-15 - 

De beste nieuwe games uit de Google Play Store

2015 is twee weken oud en dit betekent dat we voorzichtig de eerste balans op kunnen maken. Welke nieuwe games uit de Google Play Store doen het goed in de nieuwe jaargang? Om een antwoord te kunnen geven op deze vraag hebben we gekeken naar de verkoopaantallen van de nieuwste releases. Op basis hiervan hebben we een top 5 opgesteld met games die je ongetwijfeld veel gameplezier zullen bezorgen.

Lees meer

02-06-14 - 

Google Play tegoed Nederland kopen

De Google Play Store is de applicatie waarmee je apps kunt downloaden op smartphones met het besturingssysteem Android. Voorheen was de Play Store bekend als de Android Market. De Store bestaat sinds 2008 en is vergelijkbaar met de App Store/iTunes Store van Apple. Maar om in de Google Play Store te kunnen kopen, moet je wel Google Play Tegoed voor Nederland hebben.

Lees meer