14-01-15 - 

De beste nieuwe games uit de Google Play Store

2015 is twee weken oud en dit betekent dat we voorzichtig de eerste balans op kunnen maken. Welke nieuwe games uit de Google Play Store doen het goed in de nieuwe jaargang? Om een antwoord te kunnen geven op deze vraag hebben we gekeken naar de verkoopaantallen van de nieuwste releases. Op basis hiervan hebben we een top 5 opgesteld met games die je ongetwijfeld veel gameplezier zullen bezorgen.

1. GTA: Chinatown Wars

Op de eerste plaats staat Grand Theft Auto: Chinatown Wars, die sinds 18 december 2014 te bespelen is op de Android. De zeer vermogende Chinees Huang Lee is het personage dat centraal staat in deze actiegame. Als gevolg van de mysterieuze dood van zijn vader reist de jonge Huang Lee naar Liberty City om de dood van zijn vader te onderzoeken. Hij krijgt de taak om een antiek zwaard naar zijn Oom Kenny te vervoeren zodat de familie de baas blijft over de Triades-bendes. Huang Lee wordt echter op gewelddadige wijze beroofd en dit maakt een duistere kant in hem los. Hij besluit wraak te nemen met alle gevolgen van dien. Het maakt GTA: Chinatown Wars een spannende game waarbij geweld uiteraard niet wordt geschuwd.

Prijs: €4.49
Updated: 17 december 2014

2. 80 days

De runner-up in deze top 5 is 80 days, een ‘travel game’ gebaseerd op het boek ‘De reis om de wereld in tachtig dagen’ uit 1873. In deze roman gaat hoofdpersonage Phileas Fogg de weddendschap aan dat hij binnen tachtig dagen rond de wereld kan reizen. In dit spel ben je de knecht van Phileas Fogg, genaamd Passepartout, en probeer je ervoor te zorgen dat deze weddenschap gewonnen wordt. Hierbij is het belangrijk om zuinig om te springen met geld, tijd en de gezondheid van Phileas Fogg. In 80 days draait het dan ook allemaal om keuzes maken. Kies je ervoor om zo snel mogelijk rond de wereld te reizen of wil je ook daadwerkelijk iets van de wereld zien? Wanneer je houdt van reizen is 80 days absoluut een musthave!

Prijs: €3,80
Updated: 5 januari 2015

3. Star Wars™: KOTOR

De derde plaats is voor Star Wars: Knights of the Old Republic, een game gebaseerd op de bekende Star Wars-serie. Het speelt zich 4000 jaar voor de opkomst van het Galactische Keizerrijk af en is een rollenspel met steeds veranderende personages. Het leuke daarbij is dat jij als gamer het lot van de Galaxy in handen hebt. Wil je het van de ondergang redden of stap je over naar de Dark Side? Let op: een nadeel van deze game is dat deze veel geheugen in beslag neemt (2,4G).

Prijs: €4,08
Updated: 24 december 2014

4. Biz Builder Delux

Op plaats vier staat Biz Builder Delux. In deze ‘building game’ bouw je als ondernemer aan je eigen imperium. Het doel van het spel is een succesvol ondernemer te worden door slim te investeren in verschillende markten. Je opent je eigen winkels en probeert dit steeds verder uit te breiden. Om ervoor te zorgen dat de klanten blijven komen, zul je strategische keuzes moeten maken. Welke markten wil je aanboren? Hoe ga je de concurrentie verslaan? Het zijn vragen die beantwoord moeten worden om een echte Biz Builder Delux te worden!

Prijs: €3,80
Updated: 12 januari 2015

5. Sky Gamblers

De top 5 wordt afgesloten door Sky Gamblers, een spel voor de liefhebber van stevige actiegames. Deze game speelt zich af tijdens de Koude Oorlog en dat betekent natuurlijk maar één ding: oorlog voeren. Je bent de piloot van herkenbare gevechtsvliegtuigen en vliegt over historische plaatsen. Jouw taak is om andere vliegtuigen onder vuur te nemen en de juiste doelen te bombarderen.

Prijs: €0,81
Updated: 12 januari 2015

Geïnteresseerd in één van deze games? Koop dan nu een Google Play Card en download jouw favoriete game in de Google Play Store.


Play code


Terug naar het overzicht