24-04-15 - 

Wist je dat je ook films kunt kopen in de Google Play Store?

Vind jij het ook fijn om af en toe thuis een bios-avondje te houden? Dit kan met de nieuwste films uit de Google Play Store! Wist je dat je naast apps, muziek en games, ook gemakkelijk en snel films kunt aanschaffen? Dankzij het ruime aanbod is het mogelijk om nieuwe en bekende films te kopen. Ook producties van kleine (onbekende) distributeurs schaf je eenvoudig aan met een Google Play Gift Card. En via een aansluiting of Google Chromecast kun je het beeld gewoon streamen naar het grotere scherm van je tv.

Films kopen in de Google Play Store

In de Google Play Store vind je de nieuwste films voor een betaalbare prijs! Het aanbod is te vergelijken met de keuzemogelijkheden van de iTunes Store en Pathé Thuis. De films koop je al vanaf €7,99. Dit is mede afhankelijk van factoren zoals de release datum, populariteit, tijdsduur en kwaliteit. Voor de kwaliteit van de film heb je de keuze uit SD (standard definition) en HD (high definition). Voor films van een hogere kwaliteit betaal je iets meer.

Films huren in de Google Play Store

Wil je de films liever huren? Dat is ook mogelijk! In de Google Play Store kun je alle aangeboden films ook (tijdelijk) huren. Wanneer je een film huurt, heb je 30 dagen om deze te bekijken. Voor de prijs geldt hetzelfde als bij het kopen van een film. Het is afhankelijk van de film. Het huren van een film is een stuk goedkoper dan een film aanschaffen: huren kan al vanaf €2,99.

Zo kun je op het moment nieuwe films zoals ‘’Interstellar’’ en ‘’Fury’’ al kopen voor €13,99 of huren voor €3,99! Houd er wel rekening mee dat er niet altijd een Nederlandse ondertiteling beschikbaar is. Alle films vind je in de Google Play Store en kun je eenvoudig huren of kopen met een Google Play Gift Card.

Google Play Gift Card kopen


Terug naar het overzicht