29-09-15 - 

Gebruik jij deze Google Play features al?

Iedere dag verschijnen er nieuwe apps in de Google Play Store om het aanbod zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Naast een groot aanbod, wil Google ook dat jij gemakkelijk kan zoeken en navigeren in de Google Play Store. Daarom worden er regelmatig nieuwe features aan de Store toegevoegd. Als je al die dagelijkse updates niet bijhoudt, kun je gemakkelijk het overzicht kwijtraken. Wij als redactie van PlayCard.nl hebben een aantal nieuwe, handige features voor je op een rijtje gezet.

Google Play Familie

Eén van de nieuwe toevoegingen is een Familie sectie. Deze sectie maakt het gemakkelijker voor ouders om leeftijdsgeschikte Google Play apps te kiezen voor kinderen.

 Wij als redactie van PlayCard.nl hebben een aantal nieuwe, handige Google Play Store features voor je op een rijtje gezet.Een belangrijke feature binnen deze sectie is het ouderlijk toezicht. Deze feature bestaat al een tijdje, maar veel gebruikers zijn hier niet van op de hoogte of weten niet hoe ze de feature kunnen gebruiken. Dankzij ouderlijk toezicht kun je je kinderen de toegang verbieden tot sommige Google Play apps in de Google Play Store. Ouders kunnen games, films, TVs en andere Google Play apps filteren op basis van de beoordelingen.

In de Gids voor Ouders is er een Google Play-handleiding voor ouders te vinden. In deze handleiding staat precies uitgelegd hoe je de feature voor ouderlijk toezicht kunt gebruiken.

Vertrouwelijke Apps

Google Play Store heeft nu ook een sectie voor vertrouwelijke apps, te vinden op je mobiele telefoon. Klik op het hamburger icoon (☰) om het menu te openen en kies voor de optie ‘Mensen’. Als je vrienden hebt toegevoegd aan je account zie je via deze feature direct welke Google Play apps jouw contacten gebruiken. Op deze manier kun je vertrouwelijke content vinden, want je ziet alleen de apps die jouw contacten al hebben uitgeprobeerd en goedgekeurd.

Verlanglijst

De Verlanglijst is een feature die je helpt om films, muziek en boeken bij te houden die je interesseren. Dankzij de Verlanglijst kun je alles terugvinden wat je interessant vond, maar pas later wilde lezen of bekijken. Je hoeft maar één keer te swipen over het navigatiepaneel en Verlanglijst aan te klikken om te kunnen zien wat je hebt gemarkeerd in de feature.

Check snel de nieuwe features in de Google Play Store en geniet snel van de Google Play apps op manieren waarvan je niet wist dat het kon! Wil je een nieuwe app aanschaffen? Dan kun je natuurlijk hier terecht om krediet voor de Google Play Store te kopen.

Google Play Card kopen


Terug naar het overzicht