27-05-15 - 

Blijf op de hoogte: Registreer je vooraf voor Play Store Apps

Het reserveren van films, muziek en zelfs boeken alvorens de release was al mogelijk in de Google Play Store. Google heeft besloten om dezelfde functie uit te rollen voor Play Store Apps en Games. Door je vooraf te registreren ontvang je een notificatie op het moment dat je de App of Game kunt downloaden.

Registreer je vooraf voor een Play Store App en betaal met een Google Play Gift Card

Hoe kan ik mij vooraf registreren?

Je hoeft alleen maar te klikken op de “Vooraf registreren” button in de mobiele versie of webversie van de Play Store. Vervolgens opent zich een nieuw venster waarin wordt uitgelegd dat je een melding op je apparaat ontvangt zodra de app is uitgebracht. Klik op “Ok” en je bent geregistreerd. Je kunt nog niet zien op welke datum de app uitkomt of wat de prijs gaat worden. Zie je er vanaf en wil je toch geen notificatie ontvangen, dan klik je simpelweg op “Registratie ongedaan maken”.

Handig voor gebruikers en developers

Als je enthousiast bent over een app, dan is het fijn om een notificatie te ontvangen op het moment dat je de Play Store App kunt downloaden. Maar ook voor app ontwikkelaars kan deze functie veel voordeel opleveren. Je kunt al wat “buzz” creëren rondom je app en vooraf geregistreerde gebruikers belonen met leuke extra’s.

Nu al vooraf registreren voor apps

Op dit moment is er al één app waarvoor jij je vooraf kunt registreren. Binnenkort komt Terminator Genisys uit in de bioscoop. De third-person-shooter Terminator Genisys: Revolution is het officiële spel dat hoort bij de film. Wil je John Connor op de dag van de game release direct te hulp schieten? Dat kan dankzij deze nieuwe functie van de Google Play Store. Een leuke extra bij deze game is dat je een welkomstpakket krijgt als je de game voor een bepaalde datum download.

Natuurlijk gebruik je de Google Play Gift Card om de App mee aan te schaffen!

Google Play Gift Card kopen


Terug naar het overzicht