18-03-15 - 

De top 5 apps om de lente mee te beginnen!

Het is alweer bijna eind maart en dat betekent dat de lente officieel van start gaat. Heerlijk, je wordt wakker terwijl de zonnestralen door je ramen naar binnen schijnen. Je kunt weer een zonnebril op, zonder jas het huis uit en meer genieten van de hele dag omdat het langer licht is. We hebben deze maand al een aantal dagen een sneak peek gekregen van het lekkere weer dat gaat komen. De perfecte reden om een top 5 samen te stellen met de apps waar jij de lente mee kunt beginnen.

De top 5 apps voor de lente


1. 7 Minute Workout Challenge
Ben jij al bezig met het ‘zomerproof’ maken van jouw lichaam? Met de app ‘Workout van 7 minuten’ heb jij voor je het weet een perfect lichaam voor aan het zwembad. Tijdens deze zeven minuten moet je 12 effectieve oefeningen van ieder 30 seconden uitvoeren. Je doelen en resultaten kun je nauwkeurig bijhouden in deze handig app. Laat de zomer maar komen!

2. Pollennieuws
Hoewel de lente en zomer heerlijke maanden zijn, is niet iedereen blij met het voorjaar. Vanaf februari tot en met september begint namelijk het hooikoorts seizoen weer. Verschillende pollen komen in deze periode vrij en deze veroorzaken bij één op de zes mensen een allergische reactie. Heb jij hier ook last van? Dan is het handig om de app ‘Pollennieuws’ te downloaden. Met deze applicatie kun je meteen zien wat de weersverwachting van de pollen is en kun je een eigen hooikoortslogboek bijhouden. Zo kun je jouw medicijngebruik eenvoudig per dag aanpassen op de situatie.

3. 100 toprecepten - zomer
Vergeet stamppot, erwtensoep en andere winterse maaltijden. Als het warm is, heb je waarschijnlijk meer behoefte aan een licht pasta gerecht of een frisse salade. Met de app '100 toprecepten - zomer' vind je de lekkerste recepten die goed passen bij het mooie weer. Je hoeft niet te wachten tot de zomer is aangebroken om deze app te gebruiken, zolang de zon maar schijnt!

4. TripIt Travel Organizer
Krijg jij van het zonnetje ook veel zin om er even lekker tussenuit te gaan? Met de TripIt Travel app wordt het voor jou heel eenvoudig om je volgende reis te plannen en de route bij te houden. Zo kun je een reisschema creëren als je alles hebt geboekt, je kunt routebeschrijvingen, kaarten en weersverwachtingen opvragen en je plannen synchroniseren met Outlook of Google Calender. Als alles is geregeld gebruik je social media of e-mail om je vakantieplannen te delen.

5. Soundhound
Lekker even niets doen terwijl je in de zon ligt, jezelf verwennen met een zomerse cocktail en genieten van een goed boek of lekkere muziek. De Soundhound app herkent muziek - zelfs als je het nummer zelf zingt of neuriet. Vervolgens kun je jouw favoriete muziek streamen en luisteren. Zo kun je lekker wegdromen tijdens een ontspannen middag.

Je kunt alle apps eenvoudig aanschaffen in de Google Play Store met een Google Play Kaart.

Google Play Kaart kopen


Terug naar het overzicht