19-11-15 - 

De leukste Sinterklaas spelletjes voor pakjesavond

Sinterklaas is weer in het land, wat betekent: pepernoten eten, sinterklaas liedjes zingen, gedichten schrijven en nog veel meer. Het grote kinderfeest met als hoogtepunt de pakjesavond is al jaren een traditie. Gezellig met de hele familie liedjes zingen, cadeautjes uitpakken en spelletjes spelen. Heb jij al leuke Sinterklaas spelletjes voor pakjesavond? In de Google Play Store zijn er genoeg!

De leukste Sinterklaas spelletjes voor pakjesavond - Playcard.nl

Help De Sint

In Help De Sint is de inpakmachine van Sinterklaas kapot. Help hem door de cadeautjes in de juiste zakken te doen en ze te bezorgen. Dankzij de 80 levels van verschillende niveaus en de extra’s blijft dit spel leuk om te spelen en is het ook geschikt voor jongere kinderen.
Je kan ‘Help De Sint’ al spelen voor € 0,99 met jouw Google Play tegoed.

Jop's Sinterklaas Puzzels

Jop de Giraf is bij vele gezinnen al bekend en ook tijdens Sinterklaas leuk om te spelen. Met de speciale Sinterklaas editie: Jop’s Sinterklaas Puzzels kunnen kinderen lerende wijs puzzelen met afbeeldingen van Jop de Giraf en zijn vrienden in Sinterklaas thema. Het spel is geschikt voor kinderen tussen de 2 en 6 jaar. Een app voor het hele gezin.
Je kan ‘Jop’s Sinterklaas Puzzels’ al spelen voor € 0,99 met jouw Google Play tegoed.

ScatterCandy

In plaats van strooien met pepernoten, wordt er in ScatterCandy gestrooid met chocolade muntjes. Vang deze muntjes en verzamel genoeg punten om items vrij te spelen in de shop. Dankzij de twee verschillende speelmodes kan je de hele avond doorspelen zonder je te vervelen. Kan jij de stress bedwingen onder het tikken van de klok of kan jij oneindig blijven spelen in de ontwijkingsmode?
Je kan ‘Scattercandy’ al spelen voor € 0,50 met jouw Google Play tegoed.

Vind je het leuker om een film te kijken of cadeau te doen tijdens pakjesavond? Kies dan voor De club van Sinterklaas 3, Het paard van Sinterklaas of een van de andere Sinterklaasfilms. Ook films kan je gemakkelijk kopen in de Google Play Store met je Google Play tegoed.

Google Play Gift Card kopen


Terug naar het overzicht