09-07-15 - 

Zes vakantie apps die jij niet kunt missen!

Het is juli en dat betekent dat het weer (bijna) vakantie is. De tijd dat velen de auto of het vliegtuig pakken voor een leuke reis. Heb jij al vakantie plannen gemaakt?

Niet iedereen houdt van dezelfde soort vakanties. De één ligt het liefst op het strand, terwijl een ander alles wil zien wat er gezien kan worden.

Wat je plannen ook zijn, het is niet altijd even gemakkelijk om je voor te bereiden op een reis. Daarom hebben wij zes vakantie apps uitgezocht: handig voor op reis!
alt

PackPoint Premium packing list

Het inpakken van de koffer is het eerste struikelpunt waar vele vakantiegangers tegenaan lopen. Wat moet je meenemen en wat laat je thuis? Dit is natuurlijk afhankelijk van de soort reis die jij tegemoet gaat. Met de PackPoint app kun jij je bestemming aangeven, wat je gaat doen en hoe lang je reis duurt. Er wordt meteen een lijst aangemaakt met alle reisspullen die jij nodig hebt voor je vakantie!

FlightBoard app

Ga jij met het vliegtuig? Dan is Flightboard een handige vakantie app om je vlucht mee in de gaten te houden! Met deze app heb je alle informatie op één plek. In Flightboard zijn meer dan 1400 vliegmaatschappijen en ruim 3000 vliegvelden opgenomen. Met de app heb je alles op één plek staan en weet jij meteen of jouw vlucht op tijd gaat.

City Maps 2Go Pro Offline Maps

Eenmaal aangekomen wil je zo snel mogelijk je vakantiebestemming verkennen. Maar als je de stad nog niet goed kent, is de kans op verdwalen groot. Met een overzichtelijke City Map app heb je de weg zo gevonden. Een leuke toevoeging van deze app is dat je er ook de populaire bezienswaardigheden in kunt vinden. Voeg ze toe aan je kaart en sla deze op zodat je ook offline toegang hebt tot al je gegevens!

Internetbankieren app

Wil jij zorgeloos je vakantie vieren? Genieten doe je natuurlijk pas als je zeker weet dat je reis bekostigd is. Met een internetbankieren app heb je controle over je uitgaven. Even snel je saldo checken of geld overmaken wordt zo wel heel makkelijk! Bijna iedere bank heeft een eigen app, zoals de ABN AMRO of Rabobank app.

Point It app

Ga je op vakantie naar een ander land, dan wordt hier natuurlijk vaak een andere taal gesproken. Helaas is het ook zo dat niet overal even goed Engels wordt gesproken waardoor het lastig kan zijn om met elkaar te communiceren. Met Point It kun je op een simpele manier duidelijk maken wat jij bedoeld door een plaatje te laten zien. In de app staan vele foto's uit diverse categorieën zoals Transport, Food en meer.

WeatherPro

Je wilt weten hoe het weer tijdens jouw vakantie gaat zijn. Met deze weer app heb jij altijd de laatste voorspellingen bij de hand. WeatherPro geeft je precieze informatie over wat het weer in de komende twee weken gaat doen. Dankzij de actuele prognose over onder andere de temperatuur, windkracht, neerslag en luchtvochtigheid heb jij altijd gedetailleerde informatie.

Dit is maar een kleine greep uit het enorme aanbod van apps in de Google Play Store. De apps schaf je eenvoudig en snel aan met een Google Play kaart.

Google Play kaart kopen


Terug naar het overzicht