23-10-15 - 

Enge films en horror games apps voor jouw Halloween

De pompoenen krijgen weer gezichten, winkels worden volgehangen met zwarte katten en spinnen en de horror feesten zijn in aantocht. Dat kan maar één ding betekenen: Halloween is in aantocht. Heb je geen zin om mee te doen aan trick-or-treat, maar wil je toch in de Halloween sfeer blijven? Haal dan genoeg snoep in huis voor de kleine monsters en vul jouw avond met een van de horror games, enge films of spannende boeken die je kunt kopen met je Google Play tegoed.

Horror games en enge films voor jouw Halloween - Playcard.nl

Enge films: Poltergeist & Insidious 3

Poltergeist is nog niet zo lang geleden uitgekomen en moet je gezien hebben. De familie Bowen gaat in een nieuw huis wonen waar geesten hen terroriseren en hun dochter ontvoeren. Zullen ze haar ooit terug kunnen vinden? Deze angstaanjagende zoektocht zal je Halloween de engste ooit maken.
Je kan Poltergeist al kopen voor maar €11,99 en huren voor maar €3,99 in de Google Play Store.

In Insidious 3 gaan we terug in de tijd, voordat geesten de familie Lambert uit de eerste twee delen martelden. Medium Elise Rainier helpt, een tienermeisje dat wordt geteisterd door een gevaarlijk bovennatuurlijk wezen. Met onwil maakt Elise contact met de doden om het meisje te redden, maar lukt dit haar op tijd? Wij vragen ons af of jij nog een oog dicht kunt doen na deze huiveringwekkende race tegen de klok.
Je kan Insidious 3 al kopen voor maar €11,99 en huren voor maar €3,99 in de Google Play Store.

Horror games apps: Eyes - the horror game & Survival Horror

Een wat oudere game, maar hij blijft spannend! In een oud verlaten huis in Eyes- the horror game liggen spullen die je moet vinden om verder te komen in het spel. Maar let op! Er wordt gezegd dat er in het huis een geest rondspookt. Durf jij na het spelen van deze app nog de hoek om te lopen?
Je kunt Eyes - the horror game kopen voor maar €0,50 in de Google Play Store.

Houd je van horror verhalen? Dan is Survival Horror zeker iets voor jou. In dit spel lees je de engste verhalen en bepaal jij hoe ze verder aflopen. Lees je grootste nachtmerries en beslis wat je zou doen. Maar kies goed, anders kan het zomaar je dood worden. Hoe loopt jouw verhaal af?
Je kunt Survival Horror kopen voor maar €3,30 in de Google Play Store.

Ben je wel van de horror maar niet zo van films of games? Kies dan voor een spannend boek! Zoals De snijkamer van Jilliane Hoffman of de Angelfall trilogie van Susan Ee. Ook boeken kan je gemakkelijk kopen in de Google Play Store met je Google Play tegoed.

Google Play Gift Card kopen


Terug naar het overzicht