18-06-15 - 

Google Play Kaart kopen en gebruiken in de Play Store

De Google Play kaart voor de Nederlandse Play Store is exclusief verkrijgbaar op het internet. Sinds 2014 kun je een Google Play Kaart kopen bij Playcard.nl. Of je je tegoed wilt opwaarderen met €15 of €100 euro, binnen enkele seconden ontvang je de bestelde code op je e-mailadres. Heb jij nog een Google Play kaart maar kun je niet kiezen uit het uitgebreide assortiment? Wij geven je enkele tips!

Wissel je Google Play Kaart in binnen een handomdraai

Voordat je gaat shoppen moet je de Google Play Kaart inwisselen. Dit kun je doen via de Play Store website of de app. Voor beiden geldt dat je in het navigatie menu kiest voor de optie (tegoed) inwisselen, de code invoert in het pop-up venster en daarna wederom klikt op inwisselen. Zodra je dit hebt gedaan kun je het tegoed gebruiken in de Nederlandse Play Store. Naast apps, vind je hier films, muziek, magazines en boeken. Per categorie bespreken we kort de populairste downloads zodat je wat inspiratie op kunt doen.

Populairste Play Store downloads van dit moment

Omdat iedereen anders is en niet iedereen alleen maar games koopt met tegoed, geven wij je per categorie enkele populaire downloads ter inspiratie. Zo kun je een glimp opvangen van het Google Play Store aanbod.

- Categorie Apps

Een app die veel wordt gedownload is Flightradar24 (€3,59). Met deze app maak je van je telefoon een vliegverkeersradar. Bekijk op een kaart welke vliegtuigen in de lucht zijn en hoe ze real-time vliegen. Of richt je telefoon op een vliegtuig om te zien waar deze naar toe gaat! Een andere handige app is WeatherPro (€0,99) waarop je wereldwijd het weer kunt bekijken, waaronder de temperatuur, windrichting en neerslagkans.

- Categorie Apps: games

De populairste games op dit moment zijn Minecraft: Pocket Edition (€6,99), You Must Build A Boat (€2,99) en Hitman: Sniper (€4,99). In Minecraft bouw je steden of dorpen met blokken en ga je op avontuur in werelden gevuld met grotten, steden en meer. In You Must Build A Boat bouw je - hoe verrassend - een boot. Terwijl je dit doet neem je ook monsters gevangen en ga je op zoek naar geschikte mensen om mee te nemen. Wil je meemaken hoe het leven van een huurmoordenaar is? Download dan Hitman: Sniper. Als Agent 47 moet jij op sluwe wijze mensen uitschakelen.

Wat koop jij met je Google Play Kaart van Playcard.nl?

- Categorie Films

De film die op dit moment valt onder dé Play Store topfilm is Fifty Shades of Grey. De net afgestudeerde Anastasia ontmoet miljardair Christian Grey en samen gaan ze een “bijzondere” relatie aan. Als je liever voor meer actie én komedie gaat dan kun je kiezen voor Kingsman: The Secret Service. Geheim agent Harry Hart (Colin Firth) neemt Gary onder zijn vleugels om een schuld met diens vader te vereffenen. Lukt het Gary het trainingsprogramma te doorlopen en ook geheim agent te worden? Alle films zijn te huur voor €3,99.

- Categorie Muziek

Fast & Furious 7 was een wereldwijde hit en wist in verschillende landen een recordomzet te halen in het openingsweekend. De hit uit deze film, See You Again van Wiz Khalifa feat. Charlie Puth is dan ook één van de beste nummers uit de Play Store. Andere nummers zijn El Perdón van Nicky Jam & Enrique Iglesias en Want To Want Me van Jason Derulo. Ieder nummer is te koop voor €1,29. De populairste albums zijn de nieuwste van Muse genaamd Drones (€8,49) en 538 Hitzone 73 (€7,99).

- Categorie Boeken

Vijftig tinten donkerder (€5,24) van E.L. James is de nummer 1 bestseller op dit moment. In dit vervolg verbreekt Anastasia de relatie met Christian. Ze start een nieuw leven in Seattle, maar kan Christian niet vergeten. Ester Verhoef’s Lieve Mama (€6,79) neemt de 2de plaats in. De achttienjarige Ralf plant met anderen een overval op het huis van Helen, Werner en hun drie kinderen. Echter gaat het helemaal mis en verandert de overval in een horrorscenario.

- Categorie Kiosk

Zin om een tijdschrift online te kopen? Voor €4,99 koop jij al een nummer van Quest Magazine of het National Geographic Magazine NL. Andere toptijdschriften zijn Glamour NL (€2,99), National Geographic Traveler NL (€5,99) en Quest History (€5,99). Je kunt in de Play Store ook een abonnement afsluiten voor al deze tijdschriften.

De leukste items schaf je aan met een Google Play Kaart

Bovenstaande suggesties zijn maar een greep uit ruim 1,5 miljoen applicaties die je kunt vinden in de Store. Wacht niet langer en wissel je Google Play Store kaart in, óf koop een Google Play Kaart op Playcard.nl als je er nog geen hebt!

Google Play Kaart kopen


Terug naar het overzicht