02-06-14 - 

Google Play tegoed Nederland kopen

De Google Play Store is de applicatie waarmee je apps kunt downloaden op smartphones met het besturingssysteem Android. Voorheen was de Play Store bekend als de Android Market. De Store bestaat sinds 2008 en is vergelijkbaar met de App Store/iTunes Store van Apple. Maar om in de Google Play Store te kunnen kopen, moet je wel Google Play Tegoed voor Nederland hebben.

Nederlands Google Play Tegoed

Vanaf nu is het mogelijk om op Playcard.nl Google Play tegoed voor Nederland te kopen. Met een Google Play Code kun je eenvoudig je online tegoed voor de Google Play Store opwaarderen. Vervolgens kun je met dit tegoed applicaties, muziek, films en boeken kopen. Momenteel kun je meer dan 700.000 verschillende apps downloaden. Bovendien zijn alle hits en charts altijd verkrijgbaar in de Google Play Store. Je kunt kiezen voor een Google Play cadeaubon ter waarde van € 15,00, € 25,00 of € 50,00. Je kunt een Google Play Code kopen met een creditcard, maar je kunt ook betalen met iDeal, PayPal, per bankoverschrijving of per telefoon.

Google Play tegoed online kopen

Online je Google Play Code te kopen is extra voordelig aangezien je het saldo direct kunt gebruiken. Zonder de deur uit te moeten, kun je comfortabel je Google Play kaart online bestellen op je computer, tablet of smartphone. Ook het inwisselen is erg eenvoudig en snel. Je kunt de Google Play Code inwisselen in de Google Play Store via je Android smartphone. Ook kun je de Play Code inwisselen via je de computer. Het is dus een kleine moeite.

Google Play tegoed opwaarderen

Om je Google Play cadeaubon via de website in te wisselen, moet je in je internetbrowser play.google.com openen. Meld je aan met je Google Play account. Dan kun je links in het menu direct voor de optie “Tegoed inwisselen” kiezen. Klik hierop en voer je Google Play opwaarderingscode in. Daarna wordt het Google Play Credit opgewaardeerd. Wil je jouw Google Play Card op je smartphone inwisselen? Open dan eerst de applicatie van de Google Play Store oftewel Android Store. Klik links op “Play Store” om het menu te openen. Hier kun je direct voor de optie inwisselen kiezen en hoef je alleen nog maar de Google Play Code in te voeren. Nu is je Google Play tegoed opgewaardeerd en kun je de Google Play Credits gebruiken.

Koop je Google Play Tegoed voor Nederland online op Playcard.nl


Terug naar het overzicht